Om ART Elektronik

Grundare till ART Elektronik AB är Arnold Arnesson. Företaget har sedan starten 1967 sysslat med elektronik och sedan 70-talet med ljudanläggningar. En period tillverkades bärbara batteridrivna högtalare som fortfarande används i många sammanhang, inte minst i Afrika.

Sedan september 2007 har ART Elektronik nya ägare då Arnold har uppnått pensionsåldern. Idag är det Arnolds son Stefan Arnesson och hans kompanjon Torbjörn Engdahl som driver verksamheten vidare. Tillsammans har vi mer än 30 års erfarenhet i branschen samt den kunskap som lever vidare i och med företagets historia. Vår målsättning är att fortsätta leverera kundanpassade ljud- och bildanläggningar till kyrkor och offentliga miljöer.

Under 80-, 90- och 2000-talet har mer än 1000 ljudanläggningar installerats av oss i kyrkor, församlingssalar, olika samlings- och konferenslokaler samt sporthallar. Våra kunder idag är kyrkor, kommuner, företag, skolor, föreningar m.fl.

Vi erbjuder mångårig erfarenhet av ljudprodukter och ljudinstallationer för kyrkor och offentliga miljöer. Genom åren har vi levererat ett stort antal fasta och portabla ljudanläggningar samt trådlösa guide- och tolkanläggningar.

Vi levererar även bildutrustning för fast och mobilt bruk.

Stefan Arnesson

031-382 02 31